Çirkin’in mektubu özetle şöyle:“EĞİTİM SORUNU, ÇÖZÜMÜ ACİLİYET GEREKTİREN SORUNLARIN BAŞINDA GELMEKTEDİR”Depremin üzerinden yaklaşık 7. 5 ay geçmesine rağmen ilimizde barınma başta olmak üzere birçok sorun ne yazık ki devam etmektedir ve çözümlenemeyen sorunlar çarpan etkisiyle birbirini tetiklemektedir. Hatay’daki eğitim sorunu da, çözümü aciliyet gerektiren sorunların başında gelmektedir… Ancak Hatay’da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başlamasına rağmen çok sayıda öğrencimiz eğitim hakkından yararlanamamaktadır.
ÇİRKİN: “BİZE DÜŞEN GÖREVE HAZIRIZ” | Şehri Hatay HaberİYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e depremin ardından Hatay’da yaşanan eğitim sorunlarıyla ilgili bir mektup yolladı. İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, mektupta Hatay’daki eğitim sorunlarının acil çözüm gerektiren sorunlar arasında olduğunu belirterek, dayanışma çağrısında bulundu. Milletvekili Şefik Çirkin mektupta, “Bir Hatay milletvekili olarak, bir Hataylı olarak bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız.
Atakaş Hatayspor - Trabzonspor Maç Özeti (Video) Arabam.com Konyaspor etkili geldi. 19'. Başakşehir Aleksic ile gole yaklaştı. 43'. Berkay Özcan. 49'. İşte Başakşehir'in sayılmayan golü.