top of page

CCI Kidz

Público·77 miembros

[HD live] Erzeni Skënderbeu drejtpërdrejt 27 shtator 2023


Egnatia Erzeni drejtpërdrejt 5 orë më parë — Skënderbeu –(LIVE SPORT@) Teuta Live[TV DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana ...


[[Sport TV==]] Dinamo Tirana Kukësi shiko live 13 shtator 20 23 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 25 shkuSunday, 3Finis Vitae (End of Life) Discussion page 6 ditë më parë — [LIVE SPORT=] Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]] Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt(TRANSMETO) Bylis BallshMbaj mend teksa e dëgjonim transmetimin e drejtpërdrejtë në “Radio Tirana” nga Anton Mazrreku, të gjithëve na dukej se po luante Shqipëria me Hungarinë e madhe. Duhet thënë se ky transmetim i drejtpërdrejtë nga një shtet tjetër, në këtë rang duhet të jetë i pari për Shqipërinë. Ai e kishte drejtuar këtë skuadër në 7 ndeshje paraprake në tri shtete të ndryshme dhe po kthehej në Shqipëri për t’u takuar me kombëtaren e Polonisë. Partizani Tirana vs Teuta Durres Rezultati drejtpërdrejt - AiScoreProjekti sipas punonjësve të kompanisë parashikon zgjerimin e një segmenti të Rrugës së Kombit rreth 4 km në hyrje të Tunelit të Kalimashit, nga katër në gjashtë korsi, ndërsa do të ndërtohen mbi dhe nënkalimet, rrethimi dhe çdo element tjetër sigurie në autostradë si dhe vendosjen e trarëve, që do të shërbejë për vjeljen e taksës së rrugës. Në të vërtetë Kombëtarja e Shqipërisë kishte, si të thuash, një parahistori, me atë të Polonisë. Më 6 nëntor 1949 në Varshavë Polonia kishte fituar 2-1 me Shqipërinë; më 1 maj 1950 Shqipëria kishte barazuar 0-0 me Poloninë në Tiranë. Tash e kishte fjalën 29 Nëntori 1953. Ndërkaq, Enver Hoxha me të gjithë shpurën e partisë dhe të qeverisë, janë të pranishëm në stadium. [[[transmeto##]-]] Egnatia Erzeni drejtpërdrejt live 13 shta | home 24 orë më parë — 10:00; KF Tirana. Skenderbeu. 14. 06:00. (((FALAS-))) Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt live 14 shtator28 maj 2023 —... Live Sport-] Kastrioti_Kruje Erzeni drejtpërdrejt falas 07. [LIVE SPORT=] Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]] Tirana... Skuadra ishte përshkuar jashtë Shqipërisë në gati katër muaj: nga 25 korriku, duke vazhduar në muajt gusht, shtator e deri më 8 tetor kur mbërrin në Durrës me anije në një udhëtim të pangjashëm përmes detit… As kjo nuk do të ndodhte më kurrë në gjithë historinë. (Falas=) Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 13[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<] Tirana Egnatia drejtpërdrej[[transmetim<<<<]+] Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt 25 ma[[SHIKONI DREJTPËRDREJT*]! ] Tirana... ((transmetim i drejtpërdrejtë@@)) Kukësi Egnatia drejtpërdre clintonhillcommunity. org clintonhillcommunity. Croft Seed Exchange ... Skënderbeu-Laçi 2-0 Kjo ndeshje është e fiksuar. video / Vllaznia Erzeni drejtpërdrejt 09 04 2023 ·(((TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@))) Bylis BallshMonday, 6 ...


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo de CCI Kidz! Puedes conecta...
selection.png
bottom of page