top of page

CCI Kidz

Público·87 miembros

[[STREAMING>>]] Ponikve Dinamo uživo gledati 27/09/2023

Nogomet: Ponikve - Dinamo, SuperSport Hrvatski nogometni kup 2023./2024. (UŽIVO); 17:30 Nogomet: Totalni nogomet; 18:30 Nogomet: Vikend vatrenih; 19:10 Nogomet ...

— GNK Dinamo (@gnkdinamo) September 20, 2023 Gdje gledati Dinamo – Astana, prijenos 1. kola Konferencijske lige? Sergej Jakirović naglasio je na novinskoj konferenciji da je primarni cilj proći skupinu, a otkrio je i što će si napraviti u slučaju osvajanja Konferencijske lige: Ne mogu tako daleko gledati, prvi cilj je proći grupu, biti prvi u skupini, to bi bilo idealno. Imam dojam da se podcjenjuje Konferencijska liga, a onda vidim kad to osvoje West Ham ili Roma, pa Mourinho istetovira pehar pobjednika ovog natjecanja. Nama je cilj dobiti svaku sljedeću utakmicu, tako se postavljamo, meni je bitno da smo zdravi, da možemo odraditi sve što je ispred nas. I ja imam jednu tetovažu, istetovirao sam jedan pehar na sebi, njime prekrio jednu staru lošiju tetovažu, a daj Bože da si na kraju sezone istetoviram i pehar Konferencijske lige. Hrvatski prvak ponovno će biti veliki favorit, a ne bi škodila uvjerljiva pobjeda večeras na Maksimiru da se pokaže kako Dinamo misli ozbiljno u ovom trećem po jačini UEFA-inom natjecanju. Jakiroviću bi cilj trebao biti stopostotan učinak nakon prvoga kola. Nakon Astane, slijedi gostovanje kod Ballkana u Prištini, a potom na Maksimir stiže Viktoria Plzen, u reprizi 1/16 finala Europa lige otprije četiri i pol godine. Trending - ZonaDinamo Tu ne postoji uopće slučaj, još manje da Statut tumači inspekcija." superhik, 11h · KUP - 1/16 - Ponikve vs. Dinamo Zagreb - 27.09.2023. - gledati uživo, ipak ... NK Ponikve - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo NK Ponikve GNK Dinamo Zagreb rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 24. ruj 2014. u 13:30 UTC u na Croatia Cup, Croatia. HNL - Center Iznenadit ćete se... 0 - 1 54' Franko Žitković (Lejs Pličanić) Vlatko Martinović 46' 2 - 0 (David Đurak) Lejs Pličanić 48' 3 - 0 (11m) Tomislav Đurić 55' 4 - 0 (Ivan Kapac) 69' 5 - 0 (Filip Bičanić) 86' 6 - 0 09' Tihomir Šoštarić 40% Vrijeme posjeda 60% 26 Opasni napadi 34 10 Ukupno snimaka 12 03 Kutovi 06 44% 56% 37 51 07 09 01 01. (01. ) Zagorec 15 +07 11:04 05-00-01 02. (02. ) 14 +14 19:05 04-02-00 03. Konferencijska liga nosi podijeljena mišljenja među “plavim” pukom – neki smatraju kako se radi o sporednom natjecanju u kojem bi više prilike trebali dobivati igrači s klupe, dok se drugi nadaju da će Dinamo krajnje ozbiljno shvatiti nadolazeće europske utakmice. Ipak se ovdje lakše puni europski koeficijent koji bi iduće sezone mogao igrati ključnu ulogu u dobivanju izravnog mjesta u skupinama Lige prvaka… Prvi protivnik je dobro poznata Astana. Prvak Kazahstana nije se uspio nositi s “Modrima” u drugom pretkolu Lige prvaka prije dva mjeseca (ukupnih 0:6), a sada će se pokušati iskupiti svojim navijačima. Kako će započeti KL pustolovina zagrebačkog Dinama, pogledajte u izravnom prijenosu. Prijenos je osigurala Arena Sport 1, kao i poneka online kladionica. Utakmica prvoga kola Konferencijske lige, Dinamo – Astana, počinje u 21:00 sat. Konferencijska liga, 1. kolo: Dinamo – Astana (četvrtak, 21:00 h) Svi na Maksimir! 💙💪🏻🦁https://t. DINAMO ZAGREB-Ponikve Hesgoal prijenos uživo online dinamo – red bull salzburg podudaranja. borinci dinamo gdje gledati. red bull salzburg – chelsea podudaranja. salzburg dinamo prijenos. hesgoal dinamo. (Gledati TV-) Dinamo Zagreb Astana uživo 21 rujna 2023 prije 6 dana — (Gledati TV-) Dinamo Zagreb Astana uživo 21 rujna 2023 prije 6 dana — Pročitaj članak Dinamo Zagreb - Astana kladionica i prijenos uživo te ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo de CCI Kidz! Puedes conecta...

Miembros

selection.png
bottom of page