top of page

CCI Kidz

Público·87 miembros

(BUGÜN!) Silivrispor Velimeşespor özet izle 27 Eylül 2023

5 saat önce — Silivrispor ile Ergene Velimese Spor 23/24 Türkiye Kupası1.hafta maçında karşı karşıya geliyor. tarafından yönetilen Silivrispor-Ergene ...

Ergene Velimese Spor - Silivrispor maçı canlı anlatım Ergene Velimese Spor - Silivrispor maçı canlı anlatım ve canlı izle bilgilerine, maç gollerine, maç özetine ve maç kadro bilgilerine ulaşabilirsiniz. Silivrispor - Ergene Velimeşespor maçı kesintisiz canlı izleZiraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında, Silivrispor ile Ergene Velimeşespor karşılaşıyor. Kritik maçın canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor. MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ… Saat 15:00'da başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesaplarından naklen canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir. Bugün ile birlikte 4-5 puan kaybetmiş olduk. Savunma anlamında daha iyi durumdayız ama ileride daha iyi olmalıyız. Yeni bir takımız, genç bir takımız. Yavaş yavaş toparlanarak lige daha iyi konsantre olacağız” diye konuştu. TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE BAŞLADIĞI TAKIMFatih Karagümrük Kulübü’nün kendisinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Volkan Demirel, “Benim teknik direktörlüğe adım attığım kulüp Karagümrük. Ben Fatih doğumlu bir insanım. Bunu her yerde söylüyorum. Volkan Demirel kaçan penaltıya yanıyor! Karagümrük - Hatayspor (0-0 Maç Sonucu) - Türkiye GazetesiTrendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük-Atakaş Hatayspor müsabakası 0-0 sona erdi. KARAGÜMRÜK - HATAYSPOR (0-0) ÖZET İZLEVOLKAN DEMİREL: ÜZÜLDÜĞÜMÜZ BİR MAÇ OLDUKarşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “İlk yarı ortada olan bir maçtı. 2. yarı bizim hakimiyetimiz sahada daha çok hissedildi. Yakaladığımız penaltıyı atabilsek maçın seyri çok daha farklı olacaktı. Yine üzüldüğüm bir maç oldu. Silivrispor - Ergene Velimeşespor, Silivrispor, Ergene Velimeşespor, Canlı izle, Canlı, İzle, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Silivrispor ile Ergene Velimeşespor, Silivrispor karşılaşıyor. İki takımda galibiyet elde etmek için sahaya çıktı. Silivrispor - Ergene Velimeşespor maçını canlı izle, ZTK maçları yayını kuruluşu yalnızca A Spor’dur. Fakat bu maç canlı yayın bülteninde yer almıyor. Silivrispor Ergene Velimeşespor canlı yayın bilgileri haberimizde. Heyecan dolu mücadelenin canlı yayını anlatımı tüm detaylar spor72. Serhat Ardahanspor 2 - 4 Kars 36 Spor (MAÇ ÖZETİ İZLE) 13 Eyl 2022 — Ziraat Türkiye Kupası videolarını Yeniasir.com.tr Ziraat Türkiye Kupası sayfasından takip edebilirsiniz. Bugünkü giydikleri forma da anlamlı bir forma. Depremi gönülden hisseden her insana minnettarız. Alparslan hoca benim teknik direktörlük dönemimde oyuncuydu. Yeni bir yola çıktı. Umarım zamanla daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı. Stat: Atatürk OlimpiyatHakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Murat Temel, Abdullah Uğur SarıVavaCars Fatih Karagümrük: Dituro, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Sturaro (Dk. 82 Feghouli), Adnan Uğur (Dk. 67 Shukurov), Mendes, Rohden (Dk. Adana Demirspor 3-2 Ankaraspor MAÇ SONUCU 29 Ara 2021 — Adana Demirspor 3-2 Ankaraspor MAÇ SONUCU (GOLLER VE ÖZET İZLE) | Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo de CCI Kidz! Puedes conecta...

Miembros

selection.png
bottom of page