top of page

CCI Kidz

Público·89 miembros

(CANLI TV##) Turgutluspor Aliağaspor maç özet 27 Eylül 2023

... maç oynanmamasını istedi, ortalık karıştı https://www.bursahaberportali.com ... Aliağaspor FK deplasmandan galibiyetle döndü https://www.bursahaberportali ...

Keyifli okumalar... Sevgili Erhan Özalp, bize kendinizden bahseder misiniz? 1953 yılında Sakarya’da doğdum. Çocukluğumda top oynamayı çok seviyordum. 13-14 yaşlarımdayken İstanbul’da yaz turnuvalarında oynuyordum. Turnuvaları izleyen büyüklerimizden, Vefa Kulübü’nün sembol isimlerinden olan Galip Haktanır, beni beğenmiş. Beni, Vefa Kulübü’ne yönlendirdi. Futbolculuk hayatım bu şekilde başlamış oldu. Genç takım hocamız rahmetli Metin Türel’di. 12 Bingölspor - 23 Elazığspor maçı kesintisiz canlı izleZiraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında, 12 Bingölspor ile 23 Elazığspor karşılaşıyor. Kritik maçın canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor. MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ… Saat 14:00'da başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesaplarından naklen canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir. Unutamadığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız? Elbette bir sürü anıya sahibim. En ilginçlerinden birisi, 1974 yılında Zonguldakspor’a transfer olduğumda sezon başı kamp döneminde yaşadığım bir anı. Takımdaki büyüklerimizden Halil Güngördü, o zamanki takım kaptanımız Orhan Ağabey, bu ligde devre arasında yemek yasak dediğinde oyuncu grubu olarak biz, şaşkınlığımızı gizleyemedik. Böyle söylemesinin nedenini de şöyle açıkladı: “Arkadaşlar, Orhan Ağabeyiniz devre arasında köfte ekmek yer, biliyor musunuz? ” demişti. Aliağa FAŞ 2023/2024 P. Durumu Aliağa FAŞ 2023/2024 fikstürü, iddaa, maç sonuçları, maç istatistikleri, futbolcu kadrosu, haberleri, transfer haberleri. Turgutluspor, Viven Bornova. Aliağa ... Tüm takım olarak kahkahalara boğulduk. Kamp bittikten sonra Zonguldak’a döndük. Hazırlık maçlarını oynamaya başlamıştık. Hava çok sıcak ve saha kömür tozu ile kaplıydı. İlk maçın devre arasında soyunma odasına girdiğimizde, herkes oturmuş dinlenmeye çalışırken sevgili Orhan Ağabeyimiz soyunma odasına girip su bile içmeden takım malzemecimize şu şekilde seslendi: “Nevalem hazır mı? ” Nevalesi de soğanlı köfte ekmekti. Bu olayı hayatım boyunca unutamam. En önemli hatıralarım arasında 1980-1981 sezonunda oynadığım Karşıyaka-Göztepe maçı var. Aslında herkesin bildiği gibi 80 bin kişilik muhteşem taraftar grubu, bu gururu bize yaşattı. Yeni kuşağa önerileriniz var mı? Doğru çalışmak çok önemlidir. Balıkesirspor | Spor Toto 1.Lig [Arşiv] - Sayfa 2 14 Nis 2010 — iki maçın içerde de birisi Üsküdar'la :) Üsküdar bu formla en azından playoff için Balıkesir'i uzayda dahi yer :) Recep Alkan. 14.04.2010, 15:40. Akhisar Belediyespor (futbol takımı) - Vikipedi 28 Ocak 2018'de Antalyaspor ile yaptığı maç ile Spor Toto Akhisar Stadyumu açılmış ve 5 sezondur Manisa'da maçlarını yapan takım ilçesine geri dönmüştür. Yine ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo de CCI Kidz! Puedes conecta...

Miembros

selection.png
bottom of page